RayHaber

RaillyNews

BlauBahn

OtonomHaber

TeleferikHaber

Giderek Daha Fazla Alman Şirketi Romen’da GmbH Firmasına Başvurdu

Romanya’da bir GmbH kurmak Almanya’dan çok daha kolaydır ve ayrıca Romanya’daki vergi oranları Almanya’dan çok daha düşüktür. Birçok Alman işadamının Romanya’yı yeni iş yeri olarak seçmesinin nedeni budur ve etkinliğinizi Doğu Avrupa’ya taşıyın. Romanya’nın en tanınmış start-up uzmanlarından biri, korona salgınından bu yana, bu Doğu AB ülkesinde potansiyel gören Alman halkının sayısının iki katına çıktığını ve bu yüzden burada işletmeler açtıklarını iddia ediyor. Taşımacılık  sektöründen, pazarlama sektöründen birçok kişi ve ayrıca bir Romen GmbH ile çalışmaya devam etmek isteyen birçok bayi var.

Romanya’da Avrupa’daki  en küçük vergi oranı olan sadece %3 kurumlar vergisi olduğu  için neredeyse hepsi düşük vergilerle motive oluyor  . Romanya, bu düşük vergilerle son yıllarda en rekabetçi devletlerden biri haline geldi. Sadece Almanca değil, aynı zamandaİsviçre veya Avusturya gibi Almanca konuşulan diğer ülkelerden de giderek daha fazla iş adamı buraya geliyor ve hatta Romanya’ya taşınıyorsunuz, çünkü gelecekteki hayatınızı bu ülkede hayal ediyorsunuz.

Romanya’da sadece %3’lük Kst oranı çok cazip değil, aynı zamanda son on yılların gelişimi de  umut verici. Romanya’da, Alman aylık maaşının bir kısmıyla çalışan her bölgeden iyi eğitimli çalışanlar bulabilirsiniz, yani bir çalışan zaten aylık maaş olarak ayda yaklaşık 800 Euro’dan memnundur. Bu nedenle birçok çağrı merkezi de şubelerini burada kuruyor, böylece daha küçük aylık maaşlar ve kira maliyetleri ile harcamalarınızı yarı yarıya azaltabilirsiniz.

Mevcut istatistiklere göre, şirketlerini her yıl Romanya’da kuran birkaç yüz Alman yatırımcı var ve start-up servis sağlayıcısı  gelecek yıl daha da fazlasını bekliyor.



© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024